Byggarbeid

Deltidsstudium - 4 år

Studiet innen bygg kvalifiserer studenten til arbeid innen byggesaksbehandling, byggeledelse, eiendomsforvaltning, konsulentvirksomhet, salg, oppmåling, offentlig byggesaksbehandling eller selvstendig virksomhet. Utdanningen kvalifiserer også til å bli yrkesfaglærere i videregående skole. Pedagogikkstudium tas etter fagskolen.
Studenter som har fagbrev som tømrer og tilstrekkelig praksis, vil ved studiet kvalifisere til mesterbrev.

Ved å ta teknisk fagskole, kan det åpne opp for helt nye muligheter for deg i arbeidsmarkedet.

Arbeidsform
I studiet vil være forelesninger, oppgavearbeid både individuelt og i grupper, ekskursjon/bedriftsbesøk, lab.oppgaver, tverrfaglige prosjekter. Litt om noen tema i studiet.
Se studieplan for detaljer. Se eksempler på prosjekter.

For å bli tatt inn i teknisk fagskole linje for bygg, må søkeren ha fullført fagutdanning med fagbrev innen fagområdet eller ha minimum 5 års relevant praksis (realkompetanse).
Relevante fagbrev    Deltidsstudium

Studenter som har svake kunnskaper i fag som matematikk og fysikk, bør følge et forkurs hvor sentrale emner i disse fagene blir repetert. Les mer om det her.

Konstruksjonslære
Betongkonstruksjoner